Täyden palvelun pienkone- ja polkupyöräliike Laitilassa

Jäspin Pyörä Kone ja Huolto Oy on palveleva pienkone- ja polkupyöräliike Laitilan keskustassa. Tarjoamme kokonaisvaltaiset palvelut huolloista korjauksiin kaikille tuotteillemme niiden koko elinkaaren ajan. Lue lisää ja tee tilaus verkkokaupassa tai tule asioimaan kivijalkamyymäläämme!

Ystävällistä palvelua jo yli 100 vuoden ajan

Valikoimaamme kuuluu monipuolinen kattaus polkupyöriä, erilaisia pienkoneita sekä liikkumisen apuvälineitä. Saat meiltä:

  • polkupyörät, sähköpyörät ja maastopyörät

  • mönkijät ja Power Product -tuotteet

  • mopot ja skootterit

  • moottorisahat ja ruohonleikkurit

  • liikkumisen apuvälineet ikääntyneille ja liikuntarajoitteisille.

Edustamiamme tuotemerkkejä ovat muun muassa Helkama, Tunturi, Madison, Honda, Peugeot, Aprilia, Stihl sekä Husqvarna.

Lue lisää yrityksestämme

Tilaa tuotteet vaivattomasti verkkokaupastamme

Kaikki myymämme tuotteet ovat tilattavissa nopeasti ja vaivattomasti verkkokaupastamme. Mikäli sinulla on kysyttävää tilauksen tekemisestä tai haluat lisätietoja tuotteista, ota meihin yhteyttä. Vastailemme kaikkiin kysymyksiisi mielellämme ja olemme apunasi verkkokauppatilauksen tekemisessä.


Löydät meillä myynnissä olevia tuotteita myös tori.fi-sivultamme. Tutustu ja tee tilaus!

Verkkokauppaan

Huollot ja korjaukset polkupyörille ja pienkoneille

Tarjoamme kaiken kattavat palvelut kaikille tuotteillemme niiden koko elinkaaren ajan. Huollamme ja korjaamme pyörät, mönkijät, mopot, ruohonleikkurit ja muut pienkoneet sekä liikkumisen apuvälineet vahvalla ammattitaidolla. Meiltä löydät myös kaikki tarvittavat kulutus- ja varaosat sekä erilaiset tarvikkeet heti hyllystä. Hoidamme pienet ja nopeat huollot, kuten polkupyörän vaihteiden säädöt, sekä laajatkin remontit laadulla ja luotettavasti.


Palveluihimme kuuluu myös vanhojen tuotteiden kierrätys. Tuo meille käyttökelpoinen, mutta sinulle turhaksi jäänyt polkupyörä tai pienkone ja me maksamme siitä reilun hyvityksen vaihdossa uuteen. Liikkeestämme löydät siis myös käytetyt pyörät ja koneet edullisin hinnoin! Myös käytettyjä varaosia kannattaa kysyä, sillä kierrätämme mahdollisuuksien mukaan käyttökelpoiset osat takaisin kulutukseen.

Kysy lisää