Historia

Jäspin pyöräliikkeen historiaa

Jäspin pyöräliike ja huoltokorjaamo Ky 
 Jäspin pyörä, kone ja korjaamo Ky
Jäspin pyörä, pienkone ja huolto Ky

Liike on...

perustettu sata vuotta sitten. Yritys on toiminut koko ajan samassa paikassa, Laitilan keskustassa kirkon kupeessa. Vain toimitiloja on korjattu muutamaan otteeseen.

Yritys on perheyritys jo kolmannessa polvessa. Liikkeen perusti Vilho Jäspi. Hänen poikansa, Esko Jäspi, teki yli viiden vuosikymmenen mittaisen työn liikkeessä. Nykyisin toimintaa jatkavat sisarukset Arto Jäspi ja Arja Jäspi.

Kuvassa Vilho Jäspi

Liikkeen tuotevalikoima on muuttunut vuosien saatossa aina paikkakunnan kysynnän mukaan. Jäspi on keskittynyt kuitenkin aina kaksipyöräisiin ja pienkoneisiin. Tänä päivänä tuotteisiin kuuluvat polku- ja potkupyörät, mopot, mopoautot, moottorisahat, mönkijät, puutarhakoneet ja muut pienkoneet. Kaikkiin myymiinsä tuotteisiin Jäspi tarjoaa täyden palvelun koko tuotteen elinkaaren ajan.

Jäspin varaosapalvelussa ns. kulutusosat löytyvät "heti hyllystä". Lisäksi Jäspiltä on saatavissa tarvikkeet niin pyöräilyyn kuin sahauspuollekin. Jäspin huolto- ja korjauspalvelu tarjoaa tarvittaessa myös kuljetuspalvelua.

Kuvassa Esko Jäspi

Jäspi kierrättää vanhoja tuotteita. Käyttökelpoisista tuotteista maksetaan hyvitys vaihdossa uuteen. Näin ollen liikkeestä löytyy myös käytetyt pyörät ja koneet. Osasta vaihtoon tulleista koneista kierrätetään käyttökelpoiset osat takaisin kulutukseen. Myös käytettyjä varaosia kannattaa siis kysyä.

Kuvassa Arto Jäspi
Palvelun tuottaa Fokus-Visual
Jäspin pyörä kone ja huolto Oy Copyright (c)2019, All Rights Reserved.